Големи разправии се разиграха в коридорите на хотел Санкт Петербург, където

...
</TD
>Големи разправии се разиграха в коридорите на хотел Санкт Петербург, където
Коментари Харесай

Граждани щурмуваха хотел Санкт Петербург

Големи разправии се разиграха в коридорите на хотел " Санкт Петербург ", където сега се организира общо заседание на акционерите на " Пълдин туринвест ", съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg. Граждани се пробват да щурмуват заседанието, където в този момент се взема решение ориста на Пловдивския панаир и апортиране на акциите му в сдружението " Пълдин туринвест ", с което се усилва капитала на второто.

Заради спор сред протестиращите и чиновници на хотела се наложи и намесата на екипи на полицията.

Припомняме ви, че през днешния ден беше свикана сесия на Общинския съвет, само че заради липса на кворум тя не се състоя. На проваленото съвещание трябваше да бъде прегласувано решението от 19 декември 2022 година, с което Общински съвет - Пловдив утвърди приемането на акции на община Варна в " Пълдин туринвест " АД и увеличението на капитала на сдружението. Представителят на община Пловдив в Общото заседание на акционерите беше акредитиран на сесията преди Нова година да гласоподава " за " проекторешенията в оферти дневен ред на ОСА. Съветниците, които свикаха извънредната сесия упорстваха той да гласоподава " срещу ".

Представителят на Общинския съвет Ясен Михайлов излезе да беседва с хората и изясни, че е дал своя вот както е решението на Общинския съвет.

Повече вижте в прикаченото видео.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР